Dieven stelen sleutels uit scholen

Bollen

Dieven hebben ingebroken in de basisschool in de Pastoor Dergentstraat in Gelrode. Die feiten werden zondag omstreeks 10.45 uur vastgesteld. De daders forceerden een deur en doorzochten een vijftal klaslokalen, de lerarenkamer, enkele kantoren, het berghok en zelfs de zolderruimte. Ze namen ook de tijd om even wat te eten en gingen finaal aan de haal met een set sleutels.

Diezelfde dag werd omstreeks 11.55 uur ook een inbraak vastgesteld in en basisschool aan de Herseltsesteenweg in Aarschot. Ook hier maakten de dieven sleutels buit nadat ze de volledige benedenverdieping doorzocht hadden.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Koen Mariën

    Kan men eens geen toestemming geven eens er ene binnen zit mag je er ongestraft mee doen wat je wil!! Enkel als men in uw woonst is "binnen zonder bellen buiten zonder ballen"!!!