Debat der lijsttrekkers

Theaterzaal decor voor debat

De Facebook-groepen 'Zot van A...Arschot' en 'Aarschot' organiseren 'Het grote debat der lijsttrekkers. Dat vindt plaats in de theaterzaal van het cultuurcentrum Het Gasthuis op donderdag 4 oktober om 20 uur.

"Het belooft een spannend debat te worden", klinkt het bij de organisatoren. "Kijk maar naar de impasse waarin de stad zich momenteel bestuurlijk vertoeft. Met een nationaal kopstuk als kandidaat en een burgemeester die voor zijn derde sjerp gaat, belooft ons debat wel erg veel animo."

Alle lijsttrekkers nemen aan het debat deel: André Peeters voor CD&V, Gwendolyn Rutten voor Open Vld, Geert Schellens voor sp.a (foto), Annick Geyskens voor N-VA, Betty Kiesekoms voor Groen en Kevin Garcia voor Anders.

Tijdens het debat wordt teruggeblikt op de voorbije zes jaar en vooruit gekeken naar de komende zes jaar. Moderator van dienst is Bart Schols. De toegang is gratis.

Geert Schellens van sp.a
Geert Mertens Geert Schellens van sp.aReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.