Damiaaninstituut haalt 3.000 euro voor Rode Neuzen binnen, Stan Van Samang verzorgt slotfeest

De Rode Neuzen Actie in het Damiaaninstituut.
RV De Rode Neuzen Actie in het Damiaaninstituut.
Het Damiaaninstituut haalde 3.000 euro op voor de Rode Neuzen Dag. Vrijdag ging dat gepaard met een groot slotfeest met mystery guest: Stan Van Samang. 

“Rode tinten en lachende gezichten kleurden onze speelplaats”, aldus adjunct-directeur Myriam Borremans. “Onze actie bleek een schot in de roos. Duizend enthousiaste leerlingen waren in de ban van onze mystery guest.”

Na een kort optreden opende hij het allereerste unplugged-lokaal van de school. Dat gebeurde samen met de leerlingen van 2EF die de klascompetitie wonnen. In totaal werd er om en bij de 3.000 euro opgehaald. “Dat geld zal besteed worden aan een nieuw time-out-lokaal waar onze leerlingen tot rust kunnen komen als ze het nodig hebben", voegt ze eraan toe. “Stan Van Samang vond het fantastisch dat het lokaal, dat wij de haven noemen, bestaat voor jongeren die het soms moeilijk hebben in het leven.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.