Blokken in bib of museum

CC Gasthuis
Geert Mertens CC Gasthuis

Tijdens de blokperiode stelt cultuurcentrum Het Gasthuis een ruimte ter beschikking voor de studenten. Nog tot en met vrijdag 5 juli zijn ze van harte welkom om te komen blokken op de Gasthuissite.

Op maandag- en vrijdagvoormiddag en op zaterdagnamiddag zijn studenten welkom tijdens de normale openingsuren. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen ze ook buiten de openingsuren terecht in de bib, vanaf 9 uur tot sluitingstijd. Wie op die dagen wil komen, kan zich ’s morgens tussen 8.30 en 9 uur aanmelden. Na 9 uur worden de deuren gesloten.

In de museumruimte kunnen studenten terecht tijdens de openingsuren van dinsdag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur, op zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur. Op maandagen en feestdagen is het museum gesloten.

Ontspannen kan op de binnenkoer van het cultuurcentrum. De aangrenzende cafetaria is open van dinsdag tot vrijdag tussen 13 en 23 uur en in het weekend van 14 tot 18 uur. De ideale plaats om tijdens je middagpauze te bekomen met een fris drankje en een versnapering. Niet alleen studenten van hogescholen en universiteiten, maar ook leerlingen van het secundair onderwijs kunnen van deze studieruimte gebruikmaken. 

De sluitingsdagen van het CC en het museum vind je terug op www.hetgasthuis.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.