Aangepaste dienstverlening door personeelstekort

Logo stad
RV Logo stad

Door een acuut personeelstekort bij het departement Burgerzaken geldt momenteel een aangepaste dienstverlening in de domeinen vreemdelingenzaken en burgerlijke stand. Momenteel zijn drie medewerkers van het departement Burgerzaken met een expertise in vreemdelingenzaken en burgerlijke stand tijdelijk niet beschikbaar. 

“We doen er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken en de periode van ongemak zo kort mogelijk te houden”, bevestigen Gwendolyn Rutten (Open Vld) en Annick Geyskens (N-VA). “De medewerkers van het departement Burgerzaken doen hun uiterste best om iedereen verder te helpen. In afwachting van de inzet van extra personeel hopen we op het begrip van de betrokken burgers.”

Burgers kunnen nog steeds terecht bij de loketten van vreemdelingenzaken en burgerlijke stand, maar de focus ligt op de registratie van de aanvragen. De verwerking van de aanvragen en de opvolging van mails gericht aan burgerzaken@aarschot.be gebeuren met vertraging.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.