Zin in verse melk? 24 uur op 24 tappen uit automaat aan boerderij

Elien Almey demonstreert de melkautomaat.
Joeri Seymortier Elien Almey demonstreert de melkautomaat.
Elien Almey verkoopt vanaf nu verse volle melk uit een automaat, aan haar boerderij in de Hoekestraat 48 in Knesselare.

Aan de straatkant van de boerderij staat nu een schattig tuinhuisje, waarin een melkautomaat staat. Je kan er 24 uur op 24 terecht. “Je kan hier verse rauwe melk kopen, rechtstreeks van de boerderij”, legt Elien uit. “Je betaalt 1 euro per liter. Rauwe melk is veel voller van smaak, en ook een bom aan vitaminen. In de automaat blijft de melk gekoeld, en voldoet de melk aan de strengste normen. Je brengt best zelf een lege fles mee om de melk in te tappen, maar kan hier ook lege flessen kopen. Fietsers die passeren, kunnen ook gewoon een beker ijskoude verse melk tappen. Dat kost dan 50 eurocent.”

Vanaf volgende maand komt er in het tuinhuisje ook een broodautomaat en een aardappelautomaat, zodat het eigenlijk een klein buurtwinkeltje wordt.

De automaat staat in een leuk tuinhuisje, aan de straatkant in de Hoekestraat in Knesselare.
Joeri Seymortier De automaat staat in een leuk tuinhuisje, aan de straatkant in de Hoekestraat in Knesselare.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.