Werken Boomgaardstraat worden afgerond (en dus gaat restaurant Bobaz weer open)

De stenen liggen al klaar om vanaf maandag de voetpaden aan te leggen, en de straat zo af te werken.
Joeri Seymortier De stenen liggen al klaar om vanaf maandag de voetpaden aan te leggen, en de straat zo af te werken.
De werken in de Boomgaardstraat in Aalter vlotten goed en moeten in de tweede helft van november klaar zijn.

De nieuwe betonbaan in de Boomgaardstraat is ondertussen aangelegd. Vanaf maandag 5 november wordt dan gestart met de aanleg van de klinkers en de straatstenen. “Dan worden onder andere de nieuwe voetpaden aangelegd in de Boomgaardstraat, en komt er een verkeersplateau ter hoogte van de kruispunten van de Bellemstraat met de Vrijhofstraat en de Boomgaardstraat”, zegt waarnemend burgemeester Patrick Hoste (CD&V).

Goed nieuws ook voor restaurant Bobaz, dat al maanden midden in de werken ligt. “We hebben het restaurant noodgedwongen drie maanden gesloten”, zegt Dimitri Stofferis. “Tegen half november zou de Boomgaardstraat voor 95 procent afgewerkt moeten zijn. Mijn zaak wordt dan weer bereikbaar, dus vanaf vrijdag 16 november gaat het restaurant weer open. Ook voor de feestdagen zijn we er dan helemaal terug.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.