Wendy Van Wanten uit Aalter viert volgend jaar 60ste verjaardag met concert in Oostende: “Daar zat ik als kind te dromen dat ik zangeres zou worden”

Wendy Van Wanten stelde maandag haar concert voor, met Luc Steeno en Steve Tielens op het podium.
Joeri Seymortier Wendy Van Wanten stelde maandag haar concert voor, met Luc Steeno en Steve Tielens op het podium.
Zangeres Wendy Van Wanten uit Aalter viert volgend jaar haar zestigste verjaardag, en doet dat met een speciaal concert in haar geboortestad Oostende.

Wendy Van Wanten woont al 25 jaar in Aalter, maar haar hart blijft kloppen voor Oostende. Daar in het Kursaal zal ze op de schrikkeldag 29 februari 2020 haar zestigste verjaardag vieren. Wendy doet dat tijdens het concert ‘De vrienden van Wendy’, met onder andere René Froger, Luc Steeno, Jo Vally, Steve Tielens en Jan Wuytens op het podium.

“Ik ben eigenlijk nog maar net 59 geworden, maar het feestjaar voor mijn zestigste verjaardag wordt nu al gestart met de lancering van het concert ‘De vrienden van Wendy”, straalt Wendy Van Wanten. “Ik kijk er naar uit om samen met zoveel leuke collega’s op het podium in Oostende te staan. Daar zat ik als kind in de zaal te dromen dat ik later ook zangeres zou worden. Hoe ik mij voel bij het getal 60? Ik troost mij met de gedachte dat het Iris is die zestig wordt, en dat Wendy eigenlijk nog maar dertig jaar bestaat. Soms voel ik mij ook nog maar dertig. Ik zit nog vol energie en wil er volop voor blijven gaan.”

Kaarten voor ‘De vrienden van Wendy’, op 29 februari 2020 in het Kursaal Oostende, kosten 38, 48 of 58 euro. Info: www.concertenaanzee.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.