Uitvaart Bjorg Lambrecht vindt dinsdag plaats in Knesselare

Bjorg Lambrecht.
Photo News Bjorg Lambrecht.
De uitvaart van renner Bjorg Lambrecht zal gehouden worden op dinsdag 13 augustus, om 11 uur in de Sint-Willibrorduskerk in zijn thuisdorp Knesselare.

Lambrecht werd amper 22 jaar en overleed maandag na een val in de Ronde van Polen. De familie heeft de uitvaart kunnen regelen, en zal die volgende week dinsdag om 11 uur houden. De gemeente Aalter neemt een pak maatregelen, en zal onder andere het hele dorp van Knesselare verkeersvrij maken.

LATER MEER.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Louis Bouduin

  Vreemd dat een dorp waar je nog nooit eerder over had gehoord, nu nooit meer zal vergeten. Net zo min als hun grootste held, die jonge jongen die het allemaal zo goed kon en ons nog zoveel plezier had kunnen verschaffen. Knesselare mag trots zijn op hun beroemdste zoon, bijna een kind nog. Slaap wel jongen.

 • Peter Berg

  Heb het er nog steeds moeilijk mee...onze grote ronde-hoop....

 • Philomena Vanderweyen

  Oprecht medeleven,wens jullie heel veel liefde samen, bij dit grote verlies.

 • Edwine Van der Hoeven

  Voor dit vreselijke drama bestaan er geen woorden van troost voor het immense verdriet van de ouders, vriendin, grootouders, zus, ploegmaten, vrienden, schoonouders, ... Koester de vele mooie herinneringen aan deze lieve brave jongen. ❤️❤️❤️❤️❤️

 • huguette gauthier

  veel veel moed voor de familie een nieuwe ster aan de hemel