Stelling onder fly-over aan E40 Aalter wordt afgebroken

Een beeld op de stelling, begin dit jaar.
Joeri Seymortier Een beeld op de stelling, begin dit jaar.

Vandaag, donderdag 10 oktober, wordt in Aalter begonnen met de afbraak van de grote stelling onder de fly-over aan het afrittencomplex E40.

De werken aan het complex E40 in Aalter komen stilaan in hun laatste fase terecht. “Er wordt begonnen met de afbraak van de stelling onder de fly-over”, bevestigt waarnemend burgemeester Patrick Hoste (CD&V). “Dat zal ongeveer tien dagen werk zijn. In de periode tussen 21 en 23 oktober zal dan begonnen worden met de aanleg van een nieuwe weg tussen de nieuwe rotonde op de Steenweg op Deinze naar de afrit E40.”

Ook voor de Lostraat heeft de nieuwe fase invloed. De aannemer moet immers een aansluiting maken van de Steenweg op Deinze met de Lostraat. Binnenkort zal daarvoor een systeem van eenrichtingsverkeer ingevoerd worden in de Lostraat. Zoals de plannen nu voor liggen zou dat het geval zijn vanaf begin november. Over de exacte timing en de omleidingen wordt later nog door het Agentschap Wegen en Verkeer gecommuniceerd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.