Spar heropent donderdag na maanden van verbouwingen

Annick en Peter, met dochter Anne-Sophie, in de vernieuwde bakkerijafdeling. Dat wordt het nieuwe paradepaardje van de winkel.
Spar Annick en Peter, met dochter Anne-Sophie, in de vernieuwde bakkerijafdeling. Dat wordt het nieuwe paradepaardje van de winkel.
De Spar van Aalter opent op donderdag 4 oktober de deuren na enkele maanden grondig verbouwen.

Op woensdag 3 oktober is er tussen 16 en 18 uur al een openingsreceptie waarop de familie Van Laecke iedereen uitnodigt. Vanaf donderdag 4 oktober is de winkel weer open om alle boodschappen te doen. Annick, Peter en dochter Anne-Sophie hebben tijdens de verbouwingen voor heel wat nieuwigheden gezorgd. “De winkel werd volledig gestript en vernieuwd”, zeggen de drie ondernemers. “Onze buurtwinkel is ondertussen 1.050 vierkante meter groot. We besteden nu nog meer aandacht aan onze versafdelingen. Voortaan laten we ons brood zelf rijzen en bakken we in een echte bakkersoven. We verhuisden de bakkerij naar de voorkant, waardoor het een beetje ons paradepaardje wordt. Ook de uitgebreide kaasafdeling, de charcuterieafdeling met zelfgemaakte specialiteiten, de traiteurgerechten en vleesbereidingen blijven centraal in de winkel. Onze groenten- en fruitafdeling blijft ons visitekaartje, ook met producten van lokale telers.”

Derde generatie

Annick en haar echtgenoot Peter zijn de tweede generatie die de winkel uitbaat, ondertussen al 32 jaar. Dochter Anne-Sophie is er enkele jaren geleden bij gekomen. “Mijn ouders zaten vroeger pal in het centrum. 38 jaar geleden verhuisden ze naar deze locatie, een belangrijke invalsweg die uitgroeide tot het commerciële hart van Aalter”, klinkt het nog.

Nog een nieuwigheid: op zaterdag en zondag gaat Spar Aalter voortaan al om 8 uur ’s ochtends open. Op maandag is dat om 13.30 uur en van dinsdag tot vrijdag telkens om 8.30 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.