Shoe Verschuere na 72 jaar definitief dicht

Lucien Verschuere (73) met zijn vrouw Christiane (70), achter de toonbank van Shoe Verschuere.
Joeri Seymortier Lucien Verschuere (73) met zijn vrouw Christiane (70), achter de toonbank van Shoe Verschuere.
De deur is op slot en de lichtreclame wordt deze week van de gevel gehaald. Shoe Verschuere in de Urselseweg 14 in Knesselare is na 72 jaar definitief dicht.

Lucien Verschuere (73) en zijn vrouw Christiane De Neve (70) zouden nog doorgaan tot in het najaar, maar na de uitverkoop die deze zomer begon, is alles al helemaal uitverkocht. “Alles was veel sneller uitverkocht dan gedacht, dus nu gaat de deur definitief dicht”, zegt Christiane. “De winkel is 72 jaar oud, en daarvan hebben wij 44 jaar in de winkel gestaan. We hebben de zaak destijds overgenomen van onze ouders, Maurice Verschuere en Zoë Heyse. In die 72 jaar hebben dus maar twee generaties achter de toonbank gestaan. Het is mooi geweest, en nu willen we samen volop van het leven gaan genieten. Ook al moet ik toegeven dat ik het werk in de winkel, en vooral de babbels met mijn klanten wel ga missen”, zegt Christiane nog.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.