Restaurant Markt 9 wordt fonduehuisje

Joyce Drumont serveert vanaf vandaag vooral fondue in haar zaak.
Foto JSA Joyce Drumont serveert vanaf vandaag vooral fondue in haar zaak.

Restaurant Markt 9 in Aalter heropent vandaag met een nieuw concept. De specialiteit wordt fondue. Joyce Drumont staat nu een jaar in haar restaurant en zocht al die tijd naar een eigen concept. "Het wordt nu 'fondue en meer'", legt Joyce uit. "We hebben vleesfondue in olie, visfondue, gevogeltefondue en ook een Chinese fondue in groentebouillon. In de zomer kiezen mensen minder snel voor fondue en dan willen we werken met een kleine tafelbarbecue. We hebben in het restaurant speciaal een nieuwe afzuiginstallatie geïnstalleerd voor de rook. Natuurlijk kun je hier terecht voor meer dan fondue. Ook de rib-eye, gamba, pasta en salades blijven op de kaart."


Ook de openingsuren worden aangepast. Sluitingsdag wordt woensdag. Op zondag en maandag kun je er zowel 's middags als 's avonds eten. Andere dagen alleen 's avonds. (JSA)