Putfeesten zaterdag in nieuw jasje

Een archiefbeeld van de Scouts van Aalter.
JVK Een archiefbeeld van de Scouts van Aalter.
Vzw De Witte Kaproenen uit Aalter steekt de Putfeesten komende zaterdag 20 oktober in een nieuw jasje.

De Putfeesten zijn al aan de 41ste editie toe. “Nieuw dit jaar is de verandering van restaurant”, zegt Rik Honoré. “Na een jarenlange traditie in het restaurant Bacchus gaan de woudlopers dit jaar dineren bij restaurant Carbon in Ruiselede. Het Bosmenu en Totembuffet blijft onveranderd in Ten Dauwe.”

De Putfeesten worden georganiseerd ten voordele van de afbetaling van het eigen lokaal, dat in 2013 gerealiseerd werd. Dit jaar investeert vzw De Witte Kaproenen samen met Toerisme Vlaanderen in twee ondergrondse afvalcontainers. “Onze eigen scouts en de huurders van het lokaal zullen aan de hand van een badge systeem het principe gaan gebruiken van ‘de vervuiler betaalt’”, klinkt het. “Om de duurzame lijn nog verder door te trekken, heeft Ten Dauwe zich geëngageerd om vanaf deze editie de glazen tijdens de fuif te vervangen door herbruikbare bierbekers.”

Kaarten en info: www.putfeesten.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guy Verhaege

    Is en blijft een geestig feestje... Maar dat zijn alle feesten, als er maar kan uitgegaan worden