Origineel cadeau: 15.600 lege flesjes bier voor trouwkoppel

Het huis werd aan de buitenkant vol geplakt met affiches van de komende KLJ-fuif
Kos Het huis werd aan de buitenkant vol geplakt met affiches van de komende KLJ-fuif
Jeroen De Brouwer en Maaike Van Wonterghem uit Bellem bij Aalter zullen het trouwcadeau van hun vrienden niet snel vergeten.

Toen ze afgelopen weekend na hun trouwfeest hun nieuwe huis binnen kwamen, stonden maar liefst 15.600 lege bierflesjes in het huis. “Als origineel trouwcadeau hebben wij met 39 vrienden samengelegd om maar liefst 650 bakken Jupiler leeggoed te halen”, zegt boezemvriend Thomas Deneve. “Alle lege flesjes werden gebruikt om de vloeren in het huis vol te zetten. De 650 bakken werden in het huis gestapeld om zo alle ramen en deuren te blokkeren. Wanneer ze de lege bakken weer vullen en die binnen brengen bij de brouwer, krijgen ze hun trouwcenten. Jeroen is ook lid van KLJ Aalter, en daarom hebben wij de volledige achtergevel volgeplakt met affiches van de fuif die komende zaterdag plaatsvindt.”

Binnen werden alle lege bierflesjes op de grond gezet. Met de bakken werden deuren en ramen geblokkeerd.
Kos Binnen werden alle lege bierflesjes op de grond gezet. Met de bakken werden deuren en ramen geblokkeerd.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.