Open Vld Plus krijgt volle lijst samen

Open Vld Plus heeft 29 kandidaten en dus een volle lijst klaar voor de fusieverkiezingen van Aalter en Knesselare.
De kandidaten van Open Vld Plus Aalter-Knesselare.
JSA De kandidaten van Open Vld Plus Aalter-Knesselare.

Op de lijst staan zeventien liberalen en twaalf onafhankelijken. Lijsttrekker Vic De Jaegher neemt zijn echtgenote Katty Mortelmans mee op de lijst. Op twee staat Mieke Vertriest. Drie is voor David Geens, die ook zijn vrouw Isabel Verbeke op de lijst zet. Lijstduwer wordt oud-rijkswachtcommandant Julien Van Wabeke (76). Filip Lanckriet uit Aalter-Brug staat samen met zijn dochter Hanne Lanckriet (20) op de lijst. Gaëtan De Vos uit Ursel was vorig jaar nog finalist voor Mister Gay Belgium, Gino Vermeire is de cafébaas van ’t Hoekske in Maria-Aalter, Hans Verbeken is de uitbater van B&B Het Eycken Huis en Rahim KheradMdMesh is een ondernemer met Iraanse roots. Verder op de lijst Philippe De Rycke, Nathalie Missinne, Veerle David, Ronny Hautekeete, Gino Standaert, Bernise De Jaeger, Nathalie Nuyttens, Edouard Moreels, Ann Braet, Ruben Hautekeete, Olexandra Bogomolova, Jeannine De Boever, Anita Claeys, Jeanine Capyo, Rita Braten, Raymonda Van Acker en Kurt De Vlieger.

Open Vld heeft nu één zetel in de gemeenteraad van Aalter en mikt op winst. “Het is niet slecht in Aalter, maar wij willen een waardig alternatief zijn”, zegt Mieke Vertriest. “Negativiteit staat niet op onze agenda.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.