Okinawa opent nieuwe sportzaal voor cycling

Pieter Serry (tweede van rechts) kwam de sportzaal infietsen.
JSA Pieter Serry (tweede van rechts) kwam de sportzaal infietsen.
Sportcentrum Okinawa in de Bierweg in Aalter heeft een nieuwe sportzaal voor cycling geopend. Renner Pieter Serry is peter.

In de sportzaal staan 31 fietsen van het type ICG Life Fitness. “Na 14 jaar cycling was er nood aan verandering”, zegt zaakvoerder Jo Van Nevel. “Met de nieuwe fietsen kan de trainer onze klant op een perfecte manier begeleiden naar zijn trainingsdoel. De resultaten van het fietsen worden verzameld, en kunnen op een groot scherm getoond worden. Via de smartphone kan er ook een app geïnstalleerd worden, zodat je meteen een connectie kan maken met je fiets. Een nieuwe manier van trainen, waarvan renner Pieter Serry graag het peterschap op zich nam. Tijdens de winter zal hij zelfs komen meetrainen. Sportschepen Mathias Van de Walle heeft de sportzaal geopend.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.