Nieuw feestcomité zorgt voor vernieuwde Lootse Zomerkermis

Het vernieuwde feestcomité van Lotenhulle.
Joeri Seymortier Het vernieuwde feestcomité van Lotenhulle.
Lotenhulle viert dit weekend kermis en krijgt een compleet nieuw feestprogramma. Met dank aan een nieuw feestcomité.

Het feestcomité wil vanaf nu meer een stuurgroep zijn die de verenigingen van Lotenhulle op sleeptouw neemt om voor meer leven te zorgen in het dorp. Walter Van de Walle is de nieuwe voorzitter en krijgt hulp van Tom Van Maldergem, Bart Baudewyn, Hans De Cramer, Marnix Plovie, Miguel De Ruyck en Steven Wyckhuys.

Op vrijdagavond 14 juni wordt gestart met de vertrouwde kinderloop. Nadien zorgt dj Wim met ambiancemuziek voor een straatdansfeest. Op zaterdag start om 15 uur een wandelzoektocht in het dorp. Onderweg krijg je leuke opdrachten, die geschikt zijn voor het hele gezin. Je kan nog inschrijven. Zaterdagavond om 19.30 uur is er een gratis optreden van coverband Obi-As XXL.

Zondag 16 juni zijn er nu al 350 mensen ingeschreven voor het straatontbijt. Zondagnamiddag volgt nog een nieuwigheid met De Lootse Flandrien(ne). Via dolle fietsproeven wordt op een ludieke manier gezocht naar de fietskampioen van Lo.

Info: www.lofeest.be of 0476/97.10.43.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.