MC Poeke organiseert motorcrosswedstrijden aan Vaart-Noord

De crossers van MC Poeke.
Sven Matheeuws. De crossers van MC Poeke.
MC Poeke organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 april motorcrosswedstrijden aan Vaart-Noord in Aalter. Men verwacht 400 piloten en 4.000 toeschouwers.

MC Poeke heeft haar team voorgesteld in Chloé’s lounge en tapasbar in Deinze. “Dankzij de medewerking van onze talrijke sponsors, kunnen we dit jaar dertien piloten de kans geven in de kleuren van MC Poeke te rijden”, zegt Eddy Lannoo van MC Poeke. “De leeftijden van onze crossers liggen tussen 6 en 46 jaar en zo zijn wij vertegenwoordigd in heel wat onderdelen van de wedstrijden. Wij hopen zoals vorige jaren terug een 400-tal piloten en zo'n 4.000 toeschouwers te mogen verwelkomen.”

Op zaterdag 27 april vinden tussen 10.30 en 17.30 uur alle jeugdinitiatieproeven plaats, waaronder verschillende reeksen die meetellen voor het Belgisch kampioenschap. Als speciaal evenement zijn er de pitbikes en brommers. Op zondag 28 april komen er vanaf 10.30 uur niet minder dan 22 reeksen aan bod. We zijn zeer blij dat we meervoudig internationaal MX1-rijder Ken De Dijker mogen verwelkomen. Daarnaast zijn ook Deinzenaar en ons jongste bestuurslid Thibau Callens en Junior Verhelst uit Beernem van de partij.

Meer info via https://www.mclb-vjmo.be/. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.