Leerlingen De Beuk verkennen zelfgepimpte speelplaats

De kinderen in de hoek met tafels en stoeltjes.
Foto JSA De kinderen in de hoek met tafels en stoeltjes.

De kinderen van basisschool De Beuk kunnen zich tijdens de speeltijd voortaan uitleven op een gepimpte speelplaats.


De teamleden van de school, de ouders en de kinderen hebben zelf de handen uit de mouwen gestoken om de speelplaats een beetje leuker te maken. De kinderen hebben nu een eigen podium, een hut die uit takken gemaakt is en ook een hoekje met leuke tafels en stoelen. "De kleuters waren echt verrast door de gepimpte speelplaats", zegt Conny Lambert van De Beuk. "De uitdagende speelplaats werd heel enthousiast onthaald door de kinderen. Zij genieten duidelijk van een grotere verbondenheid met hun natuurlijke omgeving en spelen nu nog meer met elkaar." (JSA)