Leden KSA geven bloed aan Rode Kruis

Bloed inzamelen.
Photo News Bloed inzamelen.
De jongeren van de KSA in Aalter hebben het hart op de juiste plaats. De KSA kwam in groep en met dertien leden naar de bloedinzameling van het Rode Kruis in Aalter.

“We zijn de KSA zeer dankbaar”, zegt Dirk Vermeiren van het Rode Kruis Aalter op Facebook. “Door deze donatie konden wellicht verschillende mensen geholpen worden. Door deze donatie toont de KSA dat ook zij graag iets terugdoen voor hun medemens, en het hart op de juiste plaats hebben.

Niet vergeten: 70 procent van de mensen heeft ooit bloed nodig en slechts drie procent van de mensen geeft effectief bloed. Er is nog geen alternatief voor bloed. Nogmaals bedankt KSA Aalter in naam van velen. Ook onze vele trouwe bloeddonoren zijn opnieuw heel erg bedankt!”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.