KSA Aalter begint nieuwe groep: ook kindjes derde kleuterklas voortaan welkom

De groep van KSA Aalter.
RV De groep van KSA Aalter.
KSA Aalter begint op zaterdag 28 september het nieuwe werkjaar. Voortaan zijn ook kindjes van de derde kleuterklas welkom.

KSA heeft haar lokalen in de Sportlaan 87 in Aalter. “Omdat er veel vraag, maar een beperkt aanbod was aan activiteiten voor kleuters, besloten we dit jaar een extra groep op te richten”, zegt Daphne Van Deputte. “De kinderen van de derde kleuterklas worden onze Pagadders. Net zoals de andere takken zullen de Pagadders zich elke zaterdag ten volle kunnen uitleven op het terrein van de KSA, aan de Sjelter. Door deze nieuwe groep te beginnen kunnen we er voor zorgen dat de kleuters geleidelijk aan van het KSA-leven kunnen proeven. Met activiteiten zoals een knutselmiddag, kampen bouwen of groepsspelen zullen we de kindjes een gevarieerde en boeiende middag in de jeugdbeweging bezorgen.”

De activiteiten vinden elke zaterdagmiddag plaats, van 14 tot 17 uur op de Sjelter. Kindjes die eerst willen testen, kunnen drie zaterdagen gratis komen.

Als er kindjes nog niet helemaal overtuigd zijn, of even willen komen proberen alvorens zich in te schrijven, kunnen ze de eerste drie zaterdagen gratis komen.

Info: www.ksa-aalter.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.