Jettie Pallettie, Amazing Flowers en David Vandyck op Kerstdorp 2018

David Vandyck.
Kristof Ghyselinck David Vandyck.
De artiesten zijn geboekt die van 20 tot 23 december komen optreden in het Kerstdorp van Aalter.

Donderdag 20 december wordt begonnen met een vrij podium. “Een startende groep krijgt de kans om ons Kerstdorp te openen, en mag spelen op de kiosk met een professionele geluidsinstallatie”, zegt Steven Devliegere. “We doen een oproep naar kandidaten. Wie die kans wil grijpen, kan dat laten weten via onze Facebookpagina ‘Kerstdorp Aalter’.”

Donderdagavond om 21 uur is er dan een optreden van Second Revolution. Vrijdagavond 21 december staan Plareen Man en Seventy and Orange op het podium. Op zaterdag is er in de namiddag kinderdisco en ’s avonds optredens van Xqueeze en The Amazing Flowers.

Zondag 23 december wordt gekozen voor twee aperitiefconcerten: De fanfare om 11 uur en Azdamme om 13 uur. Om 17 uur opent Orry de avondoptredens, en om 18 uur mag de Nederlandse ambiancekoningin Jettie Pallettie de Markt doen ontploffen. Om 19 uur zingt David Van Dyck en afsluiten gebeurt door Partie Party. Gratis toegang.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.