Exclusief voor abonnees

Hans Vanaken viert Gouden Schoen opnieuw in ’t Vijfde Seizoen in Aalter: “Vijfgangenmenu, maar zonder champignons. Want dat lust Hans niet”

Chef Broes Tavernier en vrouw Lien trots op hoog sportief bezoek

Hans Vanaken en chef Broes Tavernier bij de Gouden Schoen-taart en de Gouden Schoen.
RV Hans Vanaken en chef Broes Tavernier bij de Gouden Schoen-taart en de Gouden Schoen.
Hans Vanaken heeft zijn tweede Gouden Schoen donderdagavond gevierd in restaurant ’t Vijfde Seizoen in Aalter. Net zoals vorig jaar koos de gouden voetballer van Club Brugge het restaurant van chef Broes Tavernier en zijn vrouw Lien. Op het menu: aardpeer, zeebarbeel, Sint-Jakobsschelp, duif en natuurlijk een Gouden Schoen-taart.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis