Deze mensen zetten Aalter het voorbije jaar mee op de kaart

Drie van de dames van kaartclub Domino.
Joeri Seymortier Drie van de dames van kaartclub Domino.
Aalter heeft de verdienstelijke inwoners van 2018 gehuldigd. Mensen en verenigingen die Aalter vorig jaar mee op de kaart hielpen zetten.

Heel wat Aalternaren werden uitgenodigd op het gemeentehuis voor een hulde. Agnes Taghon was 26 jaar zaalverantwoordelijke van het ontmoetingscentrum Maria-Aalter, en stopte er vorig jaar mee. Fotograaf Karel Mus viel in de prijzen bij de Federation of European Photographers. Slagerij Frederiek en Kim won de culinaire vakwedstrijd Jean Berquin met hun ambachtelijke boerenpaté. Viktor Van Vynckt haalde als dj Triple V brons tijdens de dj-wedstrijd van MNM, en Nadine De Smet sloot na vijftig jaar de deuren van haar café Paradijs. Amélie Robay en Marie Neuville scoorden op de Olympiade. Het Emmaüsinstituut behaalde dan weer de titel van Olympiadeschool Natuurwetenschappen.

Heel wat verenigingen werden gehuldigd voor hun jubileum. De Vogelvrienden bestaan vijftig jaar. Toneelkring Testedoene, hondenschool Habitus en dameskaartclub Domino bestaan dertig jaar. Het Aalters Jeugdorkest blaast 25 kaarsjes uit. Neos Aalter bestaat twintig jaar, en De Toevlucht bestaat vijftien jaar.

Patrick De Sloover kreeg ten slotte het zilveren ereteken ‘Laureaat van de Arbeid’ in de sector Autohandel. Hij kreeg het label ‘Specialist van de sector’.

Toneelclub Testedoene is 30 jaar.
Joeri Seymortier Toneelclub Testedoene is 30 jaar.
Frederiek en Kim met hun winnende paté.
JSA Frederiek en Kim met hun winnende paté.
Victor Van Vynckt alias Triple V.
MNM Victor Van Vynckt alias Triple V.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.