Daar is het reuzenrad weer!

Het reuzenrad op de Aard in Aalter is volledig opgebouwd. Vanaf zaterdag 22 september om 18 uur draait het rondjes.
De opbouw van het reuzenrad op de Aard wordt vandaag afgerond.
Joeri Seymortier De opbouw van het reuzenrad op de Aard wordt vandaag afgerond.

Deze namiddag wordt op de verschillende pleinen in het centrum van Aalter de kermis opgebouwd. De bouw van het reuzenrad is vorige week al gestart, en is nu klaar. “Het moderne reuzenrad The Weel, met zijn prachtige ledverlichting, heeft een hoogte van 35 meter”, zegt schepen van Evenementen Dirk De Smul (CD&V). “Er zijn 24 gondels waar telkens tot zes personen in kunnen. Het rad staat opgesteld op parking Aard. Vorig jaar hebben meer dan 5.000 mensen uit Aalter en het Meetjesland een ritje gemaakt in het rad. Een kaartje kost ook dit jaar 5 euro.”

Nog een nieuwe attractie op de Aard is de Dragon, een soort achtbaan voor kinderen. Normaal moest ook de High Energy Booster van veertig meter hoog komen, maar die zegt op het laatst af door technische problemen. Er staan attracties op de Markt, parking Aard en ook enkele attracties voor de allerkleinsten op de Boomgaard. Woensdag 26 september is er jaarmarkt, en op zondag 30 september volgt de nakermis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.