Café Reno heropent op 7 september in Oostrozebeke

Vaness De Schryver en Christophe Coddens van café Reno.
Joeri Seymortier Vaness De Schryver en Christophe Coddens van café Reno.
Vaness De Schryver en haar man Christophe Coddens uit Aalter heropenen op zaterdag 7 september hun café Reno in Oostrozebeke.

Coddens en De Schryver stonden zes jaar lang achter de toog van café Reno op de Markt in Aalter. Het koppel kwam met brouwerij Haacht niet tot een nieuwe overeenkomst en besliste daarop om andere uitdagingen te zoeken. Ze openen een nieuw café in het West-Vlaamse Oostrozebeke. Ook daar zal hun zaak café Reno heten. Reno is de naam van hun overleden zoontje en die naam dragen ze dan ook altijd mee.

Op zaterdag 17 augustus werd in het café in Aalter een groot afscheidsfeest gehouden. Nu is het tijd voor de nieuwe stap. “De opening van café Reno vindt plaats op zaterdag 7 september om 18 uur, in de Kalbergstraat 118 in Oostrozebeke”, vertelt Vaness De Schryver. “We kijken er naar uit om ook onze klanten uit Aalter daar eens terug te zien.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kaz Almaty

    Super vriendelijke mensen