Bouwproject Aalternatief krijgt steeds meer vorm: weer vette cheque van 32.500 euro

Andrea Akkermans overhandigt de vette cheque aan Wendelien De Baere.
Joeri Seymortier Andrea Akkermans overhandigt de vette cheque aan Wendelien De Baere.
De vzw Aalternatief in Aalter krijgt steeds meer vorm. De organisatoren van Andrea4charity uit Knesselare hebben een cheque van maar liefst 32.500 euro overhandigd.

Aalternatief moet binnen enkele jaren in het centrum van Aalter een nieuw huis worden, waar jongeren met een beperking samen onder begeleiding kunnen wonen. Het zijn enkele ouders van kinderen met een beperking, die zelf de vzw gestart zijn. Titelvoerend burgemeester Pieter De Crem (CD&V) bevestigt nu dat de nieuwe fusiegemeente Aalter voluit wil meewerken aan de realisatie van het project.

De vzw kon de voorbije maanden al op heel wat giften rekenen. Het team achter Andrea4Charity uit Knesselare heeft nu 32.500 euro gegeven. “Dat geld werd ingezameld tijdens de Warmste Week, op initiatief van Andrea Akkermans. Zelf een meisje met een beperking, maar met een hart van goud”, zegt Wendelien De Baere van Aalternatief.

Enkel blije gezichten bij de overhandiging van de cheques.
Joeri Seymortier Enkel blije gezichten bij de overhandiging van de cheques.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.