Bellemdorpweg vanaf 8 april dicht (en dat voor vier maanden)

De Bellemdorpweg.
Joeri Seymortier De Bellemdorpweg.
De Bellemdorpweg in Bellem bij Aalter wordt vanaf 8 april voor vier maanden afgesloten voor het verkeer.

De Bellemdorpweg wordt afgesloten vanaf het kruispunt van de Bellemstraat tot aan het kruispunt van de Moerstraat. “De Bellemdorpweg is de hoofdweg van Bellem, dus dat worden moeilijke maanden”, zegt waarnemend burgemeester Patrick Hoste (CD&V). “Er wordt gewerkt aan de aanleg van een fietspad, en de vernieuwing van de rijweg.”

Tijdens de vier maanden zijn er grote omleidingen. Wie van Bellem naar Aalter wil, zal langs de Moerstraat, Oude Moerstraat, langs het kanaal zo naar Switten en uiteindelijk naar de Oostmolenstraat gestuurd worden. In de omgekeerde rijrichting moet het verkeer omrijden via de Steenweg op Deinze, Lobulckstraat en de Lotenhullestraat, zo richting Bellem.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Goedele Van Heirzeele

    De rondepunten aan E40 zijn al druk.Denk ook eens aan bejaarde mensen die daar niet graag langs rijden.Is er een reden waarom oude gentweg niet kan gebruikt worden?Dat zou zoveel gemakkelijker zijn.Laten we hopen op een verstandige beslissing vh gemeentebestuur.

  • Steven Moerman

    Inderdaad iedereen nodeloos kilometers doen rondrijden terwijl de oplossing gewoon het openstellen van de Oudegentweg is. Schandalig. Zo moeilijk kan dit toch niet zijn...

  • Bianca Van Yperen

    Doe de oude gentweg open en er zullen veel mensen contenter zijn dan de ommetoer te moeten gaan doen via rond punt / steenweg op Deinze