Academie Aalter laat je zaterdag kiezen uit instrumenten

Een viool of een ander instrument? Dat kan je zaterdag in Aalter testen.
RV Een viool of een ander instrument? Dat kan je zaterdag in Aalter testen.
De Academie van Aalter is gestart met de lessen Muziek, Woord en Dans. Zaterdag 14 september is er een instrumentenvoorstelling.

Iedereen die muziek wil leren, maar niet goed weet welk instrument te kiezen, is welkom op de instrumentenvoorstelling van de Academie Aalter. Op zaterdag 14 september om 10 uur in het gemeentehuis van Aalter. “De lessen zijn weer gestart, maar inschrijven kan nog tot en met maandag 30 september”, zegt schepen Kristof De Blaere (CD&V). “Er zijn dit jaar enkele nieuwigheden. Hoorn en fagot zijn twee nieuwe instrumenten in de opleidingen. We hebben nu ook een kinderkoor voor alle kinderen van de lagere school. Ook niet-leerlingen van de Academie zijn op maandagavond om 17.30 uur welkom.”

Info: www.aalter.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.