Aalter ondergedompeld in kerstsfeer

Deze gekke bende maakte de winkelstraten onveilig.
JSA Deze gekke bende maakte de winkelstraten onveilig.
Het centrum van Aalter is het hele weekend ondergedompeld in kerstsfeer.

Op de Markt van Aalter staat nog tot zondagavond het Kerstdorp, met een pak gratis optredens. Unizo zorgde ook voor wat sfeer in de straten. Zaterdag scheen de zon en trok een dweilorkestje door de straten. Samen met de kerstman, kerstvrouw, Missy Muis en Georges werden heel wat winkels bezocht en werden shoppers in de straat verrast. De kinderen kregen snoepjes en ballonnen cadeau. Op zondag staat het Huis van de Kerstman centraal op de Boomgaard.

“Goed dat er in dit weekend voor Kerstmis iets te beleven valt in het centrum van Aalter”, klinkt het bij de middenstanders. “Een goede en persoonlijke service, maar ook sfeer en gezelligheid. Dat zijn de troeven waarmee wij opboksen tegen de grote ketens en het internet.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danny Maenhaut

    Kerst : feest van de vrede ! Maar dat mensen in het centrum verschillende nachten wakker liggen tot 2 uur 's nachts van 't lawaai, dat mag ! Het is meer carnaval geworden, geldt nachtlawaai niet voor iedereen ???