Wordt de nieuwe Homo Universalis een Aalstenaar?

Bert Surmont uit Aalst waagt zijn kans

Bert op de opnames van de Homo Universalis
Bert Surmont Bert op de opnames van de Homo Universalis
Vanaf maandag start de zoektocht naar de nieuwe Homo Universalis in ‘Iedereen Beroemd’. 100 kandidaten wagen hun kans om de titel te winnen, en de winnaar is diegene die maar liefst alle 100 proeven overleeft. Ook de Aalstenaar Bert Surmont waagt zijn kans.

In het ludieke spelprogramma in ‘Iedereen Beroemd’ is Bert vanaf maandag te zien als kandidaat. “Ik zag de oproep in de krant en het leek me een leuke uitdaging. Het competitiebeest in mij kwam naar boven en ik schreef me in. Om deel te nemen aan de voorrondes moest ik een video maken waarin ik mezelf voorstel en waarin ik een proef doe. Die video viel in goede aarde en twee telefoongesprekken later hoorde ik dat ik mocht deelnemen”, vertelt Bert. 

“Of ik ga winnen? Het is niet simpel om de competitie te winnen. Momenteel zijn er al 6 opnamedagen achter de rug en ieder spel is helemaal anders. Het is al eens kantje boord geweest. Een tikkeltje geluk af en toe is zeker en vast nodig. Je moet wat in alle markten thuis zijn, want de proeven zijn erg verschillend. 

Wie wint mag zich niet alleen dé Homo Universalis noemen, maar ontvangt ook “een jaar lang gratis reizen” in de vorm van een reischeque van 18.000 euro. “Mocht ik winnen, dan ga ik met mijn vriendin 4 weken naar Australië, een droom die we al lang willen waarmaken.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • HUBERT COPPENS

    Ik wens je alle geluk Bert, doe je best!