Word een circusartiest tijdens paasvakantie

Stickergraffiti
Shutterstock Stickergraffiti
De Aalsterse jeugd kan zich tijdens de komende paasvakantie uitleven tijdens circusfestival Curieuze Neuze. Tijdens de paasvakantie kunnen ze deelnemen aan circusworkshops.

“Tijdens de eerste week van de paasvakantie staan onze deuren open voor alle 3- tot 18-jarigen met goesting in circus. Het festival ‘Curieuze Neuze’, dat zijn niet minder dan negen workshops om uit te kiezen. Hang zelf de acrobaat uit, haal je handige vingers uit je broekzakken of zet je creatieve brein aan”, zegt CC De Werf.

Zo is er een circuskamp van 8 tot 12 april. Je wordt er een echte circusartiest. Je leert lopen op een bal, jongleren met balletjes, een diabolo draaiende houden en zoveel meer. Je circustechnieken demonstreer je op het einde van de week tijdens een toonmoment. Op 11 april is er een workshop stickergraffiti en op 12 april een workshop Chinese Mast.

Alle info op www.ccdewerf.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.