Werk van Erembodegemse kunstenaar ‘Call Me Frank’ in Quartier A

Gianpiero Iannoccari met zijn zoontje en Alec Camu en Karolien Deman van Quartier A.
Rutger Lievens Gianpiero Iannoccari met zijn zoontje en Alec Camu en Karolien Deman van Quartier A.
De 32-jarige Erembodegemse kunstenaar Gianpiero Iannoccari, beter bekend als ‘Call Me Frank’, toont vanaf 28 april zijn werk in kunstgalerij Quartier A in Aalst. In de tentoonstelling zie je kunst van Call Me Frank van de laatste tien jaar. Zijn jongste werk, portretten op plexiglas, scoorde al goed op Instagram.

Gianpiero Iannocari leeft al tien jaar van zijn kunst en dat mag gevierd worden met een tentoonstelling van zijn mooiste creaties van de laatste tien jaar. “Ik ben tien jaar bezig en die zoektocht wil ik ook tonen. Naast het succes ook wat misliep”, zegt Gianpiero. Op de poster van de tentoonstelling staat het jongste werk van de artiest. “Portretten op plexiglas. Met de geboorte van mijn zoon had ik weinig tijd en weinig middelen. Dus wat doe je dan? Terug naar de basis: potlood en papier”, zegt hij. Al experimenterend werden het portretten op plexiglas, die heel goed scoorden op sociale media. “Ik heb er een aantal op Instagram gezet en het werk werd goed onthaald.”

Naast schilderijen en tekeningen zijn er ook meer conceptuele kunstwerken. “Wapenschilden in staal, die verwijzen naar de trots van mensen. 4 van de oorspronkelijke reeks van 7 zal te zien zijn op de tentoonstelling, en ook de teststukken”, zegt hij.

De opening vindt plaats op zondag 28 april van 16 tot 22 uur. Daarna is de tentoonstelling elke vrijdag, zaterdag en zondag te bezichtigen van 14 tot 18 uur, tot 19 mei. Meer info via www.callmefrank.be.

Werk van Call Me Frank.
Call Me Frank Werk van Call Me Frank.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.