Werk van 22 Aalsterse fotografen te bekijken in Sint-Annazaal

De leden van Fotoclub Aalst.
Dirk Ledegen De leden van Fotoclub Aalst.
Op 8, 9, 10 en 11 november stelt Fotoclub Aalst foto’s van 22 leden tentoon in de Sint-Annazaal in Aalst. Voor de vierde keer organiseert Fotoclub Aalst een expo met werk van de eigen leden.

“Dit jaar bieden we ook een forum aan twee gastfotografen, Sabrina Biancuzzi (Parijs) en Marc Bauwens (Gent)”, zegt Mark Luyten. “De foto’s van Marc Bauwens worden vergezeld van gedichten van Angela Pisani. Op vrijdag 8 november opent de tentoonstelling om 20 uur met een optreden van Brother of a Feather uit Hofstade.”

“Tijdens de expo lanceert Fotoclub Aalst een speciale actie in het kader van ‘De Warmste Week’ ten voordele van Shelter Aalst. Elke deelnemende fotograaf stond één foto af. Een doos met alle foto’s op postkaartformaat wordt verkocht voor het goede doel”, besluit Mark Luyten.

8 november om 20 uur start de vernissage. De expo kan je bezoeken op 9, 10 en 11 november van 9 tot 19 uur in de Sint-Annazaal. Toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.