Wegwijzers sturen toeristen de verkeerde kant uit

De wegwijzers die toeristen de verkeerde kant opsturen.
RLA De wegwijzers die toeristen de verkeerde kant opsturen.
Een beetje verwarrend voor wie Aalst voor het eerst bezoekt: een toeristische wegwijzer ter hoogte van de Sint-Martinuskerk wijst de verkeerde kant op.

Wie naar de Grote Markt wil, wordt naar het stedelijk museum gestuurd. Wie het museum en stadsarchief wil bezoeken, belandt op de Grote Markt. Bij de dienst Toerisme hebben ze het zelf ook al ontdekt. “Een aannemer heeft na werken aan de ondergrond de wegwijzer teruggeplaatst, maar jammer genoeg met de pijlen in de verkeerde richting. In deze vakantieperiode is het wat wachten tot de pijlen weer in de juiste richting gezet kunnen worden, maar dat komt zeker in orde”, zegt de dienst Toerisme.

De wegwijzers die toeristen de verkeerde kant opsturen.
RLA De wegwijzers die toeristen de verkeerde kant opsturen.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • louis meuleman

    Meuleman Louis Ja dat gaat zo in Aalst teveel personeel (politieke vriendjes )in dienst en dan werkt er niemand meer ,en ook is niemand bekwaam op die borden juist te plaatsen en word er op de aannemer gewacht tot na het verlof heel zielig gemeente belastingen nog een beetje opslaan