Exclusief voor abonnees

Voormalig kandidaat-prins Carnaval riskeert acht jaar cel na invoer vijf ton cocaïne: “Klopt niet, ik was informant van de politie”

Gustaaf S. werd in het verleden al geweerd als kandidaat-prins carnaval door een strafblad in verband met drugs.
Rutger Lievens Gustaaf S. werd in het verleden al geweerd als kandidaat-prins carnaval door een strafblad in verband met drugs.
Gustaaf S., een man uit Nieuwerkerken, riskeert acht jaar cel voor zijn betrokkenheid bij een internationale drugstrafiek. Liefst vijf ton cocaïne werd in 2018, verspreid over vier ladingen, vanuit Brazilië in containers het land binnen gesmokkeld, verstopt tussen boomstammen en stenen. S. ontkent alle schuld. “Ik was net informant voor de gerechtelijke politie”, stelt hij. Gustaaf S. is een bekende carnavalist in Aalst en was in 2010 nog kandidaat-prins carnaval.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Preben Leus

    amaai en dieen durft da zomaar voor iedereen te zeggen da hij informant was.. en het kwam van brazilie? das durven ze man..