Gesponsorde inhoud

VIDEO. ONDERNEMEN in Aalst: Kristof, Arvid en hun team ontwikkelen moderne applicaties voor bedrijven

Ondernemen is hip. Steeds meer jonge mensen denken na over ondernemen en een record aantal voegt de daad ook effectief bij het woord. Kristof (27) en Arvid (27) leerden elkaar kennen in de richting computerwetenschappen aan de VUB. Drie jaar geleden richtten zij samen Codifly op, een onderneming die mobiele en webapplicaties ontwikkelt voor bedrijven. Wij waren benieuwd en gingen langs in de kantoorruimtes van deze groeiende start-up. 
Kristof en Arvid
Codifly Kristof en Arvid

De naam Codifly ken je misschien (nog) niet, maar de kans is groot dat je al gebruik hebt gemaakt van één van de producten die ze mede ontwikkelt. De op-en-top Aalsterse onderneming, opgericht door twee jeugdvrienden met een bijzondere interesse voor het digitale, kan onder andere Colruyt Group tot één van hun klanten rekenen. Het gaat Kristof Van Miegem en Arvid De Meyer voor de wind. Hun team breidt jaarlijks uit -momenteel werken er 17 werknemers - en ook het klantenbestand blijft groeien. “Wij merken wel dat steeds meer bedrijven de weg naar ons vinden.” 

Wat doet Codifly?

“Het is natuurlijk soms nogal abstract om uit te leggen wat we precies doen. Het komt er op neer dat wij zowel websites ontwikkelen als apps voor op smartphones. Hiervoor zitten we samen met de klant. We gaan samen met die klant door een proces en blijven meedenken tot de website en de mobiele applicatie er volledig uitziet naar wens van de klant”, vertelt Kristof. “Wij blijven meedenken tot de website en/of de mobiele applicatie er volledig uitziet naar wens van de klant. In de toekomst willen wij ook eigen applicaties bedenken en ontwikkelen, maar voorlopig werken we vooral voor klanten.”

Team Codifly
Codifly Team Codifly

Ontdek meer

Wie meer wilt weten over Kristof, Arvid en hun onderneming, kan terecht op het HackerX event in Gent  (TomTom) op 28 mei. Je kan er Codifly vinden voor een ‘speeddate’, waarbij Kristof je in 5 minuten meer vertelt over het werk van zijn start-up en waarom het zo boeiend is om hier te werken. “En we zijn ook op zoek zijn naar een Full Stack JavaScript developer om ons team aan te vullen, dus wie op zoek is naar een boeiende job, moet zeker langskomen”, glimlacht Kristof. Meer info over Codifly en over de openstaande vacatures bij Codifly vind je hier https://codifly.be/careers.

Team Codifly
Codifly Team CodiflyReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.