VIDEO. Is dit de koelste parkeerplaats van het land?

Ventilator
RLA Ventilator
Bizar zicht aan een parkeerplaats in Aalst: een ventilator staat er te draaien aan een parkeerplaats. Is dit de koelste parkeerplek van het land?

Mensen snakken naar afkoeling dezer dagen en doen alles voor een frisse bries in het aangezicht. Aan Hersthage in Aalst staat er zelfs een ventilator die een parkeerplek koel houdt voor wie niet houdt van hitte in de wagen. Of zo lijkt het toch. Op het eerste zicht lijkt het op een draaiende ventilator in open lucht, maar het blijkt om een afgeschreven exemplaar te gaan. De stekker zit in geen enkel stopcontact. Een sluikstort in Aalst, afgezet door een buurtbewoner die van zijn kapotte ventilator af wilde. De ventilator wordt aangedreven door de wind.

Ventilator
RLA Ventilator8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lucian Voinea

  deze staat te koop gewoon, alleen de prijs ticket is weg geblazen

 • Peter Buyck

  Grappig effect

 • johanneke li

  toch raar, hoe men langs een kant tegen sluikstorten is, maar langs de andere kant verzwijgt wie het gedaan heeft omdat dat bepaalde partijen in de hand werkt... tegenstrijdigheid ten top! sommigen weten echt niet wat ze willen...

 • André Van der Poorten

  En kruid staat er ook genoeg !

 • Ronnie Martens

  Dit is gewoon Kunst, niks anders.