Vertragingen tussen Denderleeuw en Aalst na persoonsongeval

Photo News
Op de lijn 50 tussen Aalst en Denderleeuw heeft het treinverkeer enkele uren stilgelegen door een ongeval aan het station van Erembodegem. 

Een trein die aan het station stond werd geëvacueerd en de passagiers konden met een bus hun reis verderzetten. “Het ging om een zestigtal reizigers die snel werden overgeplaatst”, aldus Frederic Petit van Infrabel. “Daarna werd het treinverkeer volledig stilgelegd en hebben we vervangbussen voorzien”, klinkt het. 

Rond 14.45 uur is het spoor opnieuw vrijgegeven voor het treinverkeer. “Er zullen waarschijnlijk wel nog de hele avond vertragingen blijven ten gevolge van het ongeval”, klinkt het. Infrabel laat weten dat het vermoedelijk om een wanhoopspoging ging vlak aan het station in Erembodegem. Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.