Verrassing op Vaderdag: vader met dubbele beenbreuk krijgt radiozender over de vloer

City Music op bezoek voor Vaderdag.
RLA City Music op bezoek voor Vaderdag.
Willy Guns uit Erembodegem is met een dubbele beenbreuk nog een tijdje aan zijn bed gekluisterd, maar om de pijn te verzachten kreeg hij op Vaderdag wel een mooie verrassing. Zijn dochter Cindy won de Vaderdag-wedstrijd op radiozender City Music en zo kreeg Willy de radio over de vloer.

Op 3 mei sloeg het noodlot toe bij de familie Guns. “Ik deed een karwei op een ladder en toen ik naar beneden wilde komen, schoof die weg. Mijn eigen stomme fout, ik had ze niet goed geplaatst. Ik raakte met mijn been tussen de ladder en viel slecht. Resultaat: met de ambulance naar het ziekenhuis en een dubbele beenbreuk. Hoe lang de revalidatie zal duren, dat weet ik niet precies”, zegt Willy uit Erembodegem van in zijn ziekbed.

Om de pijn te verzachten deed dochter Cindy mee aan de Vaderdag-actie van de Aalsterse radio City Music. Luisteraars konden een briefje schrijven naar de redactie en de radio overtuigen dat hun vader de verrassing het meeste verdiende. Cindy legde de situatie uit en overtuigde City Music. “Dankzij sponsors Trejense Tripel, Wijnhuis De Decker en Exquisit kunnen we enkele vaders een mooie verrassing bezorgen”, zegt het team van City Music.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.