Van kerstfeestje naar kraamkliniek: Gilles en Madison superblij met kerstbaby Nino

Gilles en Madison met de kleine Nino.
RLA Gilles en Madison met de kleine Nino.
Om 9 uur ‘s ochtends op kerstdag werd Nino Caudron, het kindje van Gilles Caudron en Madison Van Veerdegem, geboren in het ASZ in Aalst. Het koppel was nog maar net thuis van het kerstfeest, of ze mochten al naar het ziekenhuis vertrekken voor de bevalling.

De geboorte van Nino was normaal voorzien voor 12 of 13 januari, maar het draaide dus anders uit. “We waren rond een uur of 3 terug thuis deze nacht van het kerstfeestje met de familie. Veel slaap zat er echter niet in. Om 5.30 uur stonden we al in het ziekenhuis, want de baby kwam eraan”, vertelt mama Madison. Om 8.55 uur kwam Nino ter wereld, een gezond kindje van 48 centimeter en 2,45 kilo. Het gezinnetje vierde kerstdag in het ASZ. “Een mooier kerstgeschenk bestaat er niet”, zeggen ze.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Cecarine De Smet

    Proficiat met de geboorte van jullie mooie kerstcadeautje Nino