Exclusief voor abonnees

Uit Eten met HLN: Cul’eau verwent de smaakpapillen

Ravioli met spinazie en ricotta.
mac Ravioli met spinazie en ricotta.
Het leven is aan de durvers en dus kozen Filip en Karim voor Cul’eau als speelse naam voor hun restaurant. Je moet ballen hebben om de culinaire hotspot van Aalst te willen worden op een locatie die de voorbije drie jaar gebukt ging onder de grootste infrastructuurwerken die Aalst heeft gekend.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.