Twintiger verkoopt buschauffeur enkele vuistslagen en spuwt op ruit

Geert De Rycke
Aan het station van Aalst heeft een buschauffeur van De Lijn dinsdagavond rond 18 uur enkele klappen gekregen en werd hij ook gespuwd in het gezicht. Een jonge twintiger zorgde voor problemen aan het station. Toen de bus wilde vertrekken ging de jongeman plots voor de bus staan en spuwde hij ook op het raam. 

Een andere buschauffeur zag de feiten gebeuren en merkte op dat de man erg agressief was. Hij verwittigde zijn werk en ook de politie werd verwittigd. “Ik zag dat hij spuwde in het gezicht en enkele vuistslagen uitdeelde aan de chauffeur", klinkt het. “De dader zette het daarna op een lopen. Toen ben ik gaan kijken hoe het met de collega was.” De chauffeur zelf bleek niet ernstig gewond, maar was toch danig onder de indruk van de feiten. “Ik hoop dat er camerabeelden zijn die feiten hebben gefilmd, want de jongeman mag hier niet zomaar mee wegkomen”, klinkt het. 




4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Van den Bulcke

  Wat een triestige stad is Aalst geworden, eerder meer een Brusselse voorstad! Ben blij dat ik er weg ben.

 • Bart De Ryck

  4 jaar geleden ven ik uit Aalst weggetrokken. Verhuisd naar wat wittere en rustiger oorden. De reden hiervoor moet je niet heel ver gaan zoeken. Te zwart. Te agressief. Dit is Aalst niet meer, en wie durft als oudere savonds nog de straat op, richting station . Nee, aks Aalst op de kaart wil staan , us er maar 1 ding to do. Namelijk opkuisen due handel en rechtspraak uit spreken. Geen kindersterfte voor die mannen. Hmm, Ha, misschien had ook deze twintiger weer fysieke problemen he. Haha.

 • Bart Broeck

  School is gedaan, waar is de politie naartoe rond de “piekuren”

 • Patrick Van Den Bossche

  En dan zouden ze ervan versteld staan dat de chauffeurs van de lijn de boel stil leggen en terecht zo blijkt weeral eens , je zou voor minder vraag me af waarom ze de stationsbuurt niet meer in het oog houden want t’is daar de laatste tijd altijd iets word hoog tijd dat ze grote kuis gaan houden in Aalst