Ticketverkoop tribune Statieplein start op maandag 4 februari

Aalst carnaval.
BELGA Aalst carnaval.
Aalst carnaval komt er aan en binnenkort zijn er tickets beschikbaar voor de zittribune op het Statieplein. Vanaf maandag 4 februari kan je tickets kopen voor de overdekte zittribune aan het Statieplein, om van daar de stoet te volgen.

Een ticket kan je nline reserveren via www.ccdewerf.be van maandag 4 februari 2019 (10 uur) tot en met dinsdag 26 februari (22 uur). Opgelet: online kun je enkel tickets reserveren. Je kunt je bestelling enkel betalen en afhalen aan de balie van De Werf op vertoon van je persoonlijke bevestigingsmail. Geen enkel ticket wordt afgeleverd zonder bevestigingsmail.

Je kan tickets ook rechtstreeks kopen aan de balie van cc De Werf: van maandag 4 februari 2019 (10 uur) tot en met woensdag 27 februari (18.30 uur ) of zo lang de voorraad strekt. Je bestelt, je betaalt en krijgt je ticket(s) meteen mee.

Een ticket kost 20 euro, je kan maximum 8 tickets bestellen. Ook voor rolstoelgebruikers en een begeleider zijn er dit jaar opnieuw gratis plaatsen voorzien op het Statieplein. Deze plaatsen reserveer je door een mailtje te sturen naar martine.dhooghe@aalst.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.