Theater in de Stad: toptoneel op acht locaties

Theater in de Stad
RLA Theater in de Stad
De zevende editie van het sympathieke Theater in de Stad vindt dit weekend plaats in Aalst. Op 14 en 15 september geven acht Aalsterse toneelverenigingen het beste van zichzelf op evenveel locaties. Een avondje vol amusement, entertainment en Aalsters theater.

Het is een klein wonder dat er zoveel theaterverenigingen kunnen overleven in de stad Aalst. Nog mooier is het dat ze al voor de zevende keer als vrienden samenwerken om Theater in de Stad te brengen. Er wordt onder meer geacteerd in De Gendarmerie, de Vismijn, de vroegere stadsdrukkerij, SULBB, Netwerk en Utopia.

“Wil je een snelle hap cultuur of liever een uitgebreid menu? Dat bepaal je als bezoeker helemaal zelf. Stel je programma samen op basis van je eigen wensen of tempo. Veel voorstellingen kort na elkaar? Of liever gespreid over twee dagen? Het kan allemaal! Laat je vooral verleiden en verrassen door de verscheidenheid van het theater in al zijn facetten. Voor en na de voorstellingen kan je genieten van een drankje in het pop-up theatercafé”, aldus de organisatoren.

Bij de voorstelling van het programma werd ook de laureaat van de Applausprijs van dit jaar bekendgemaakt. Elk jaar geven de theaterverenigingen de prijs aan een beloftevol acteur of actrice. Winnares dit jaar is Ada Dierick, die zich liet vertegenwoordigen door haar ouders omdat ze in het buitenland vrijwilligerswerk doet.

Tickets en info via deze link.

Theater in de Stad
RLA Theater in de Stad
Theater in de Stad
RLA Theater in de Stad
Theater in de stad.
RLA Theater in de stad.
Theater in de stad.
RLA Theater in de stad.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.