Exclusief voor abonnees

Tafelen in Côte à l’Ost: heerlijke sausjes en frieten uit de diepvries

Het gezellige interieur, zonder veel poespas.
mac Het gezellige interieur, zonder veel poespas.
Aalst mag dan de stad van de ajuinen zijn, op culinair vlak mogen carnivoren niet klagen: de voorbije jaren openden in de stad enkele hamburgerrestaurants en ribbetjeszaken en zelfs een antieke beenhouwerij kreeg een vleesrestaurant. Wij gingen naar Côte à l’Ost, want restaurants met woordspelingen met een beperkte houdbaarheidsdatum zijn nu eenmaal ons ding.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.