Siesegemlaan afgesloten tijdens feestelijke opening tunnel

De tunnel aan de Siesegemlaan - Boudewijnlaan
Agentschap Wegen en Verkeer De tunnel aan de Siesegemlaan - Boudewijnlaan
Op Autoloze Zondag 16 september openen de nieuwe tunnels aan de Boudewijnlaan en daardoor wijzigt de verkeerssituatie in de omgeving.

"Aanstaande zondag zal de feestelijke opening plaatsvinden van de tunnel met bijhorende tunnelloop. Om dit evenement veilig te laten plaatsvinden zijn er aantal wijzigingen voor het verkeer nodig", zegt het Agentschap Wegen en Verkeer.

De Siesegemlaan (R41) tussen de Gentsesteenweg (N9) en Merestraat richting E40 en ASZ wordt volledig afgesloten voor het verkeer. Op de Siesegemlaan (R41) richting tijdelijke rotonde / Gentsesteenweg (N9) zal tussen de Merestraat en de Gentsesteenweg (N9) maar één rijstrook beschikbaar zijn. Op de Gentsesteenweg (N9) komende van het centrum zal ter hoogte van de tijdelijke rotonde slechts één rijstrook beschikbaar zijn in functie van de oversteekplaats voor de bezoekers van het evenement."

"Op de Gentsesteenweg (N9) komende van het centrum zal ter hoogte van de tijdelijke rotonde slechts één rijstrook ter beschikking zijn in functie van de oversteekplaats voor de bezoekers van het evenement", zegt het Agentschap. "Verkeer komende van de Leedsesteenweg (N442) en Gentsesteenweg (N9) wordt vanaf het kruispunt Vijfhuizen omgeleid naar het complex E40 Erpe-Mere om zo Aalst, ASZ en E40 te bereiken. Verkeer komende van de Boudewijnlaan (R41) met bestemming E40/ASZ/centrum Aalst dient om te rijden via Vijfhuizen en complex E40 Erpe-Mere.Verkeer komende van het kruispunt Vijfhuizen richting Boudewijnlaan (R41)en omgekeerd blijft steeds mogelijk."

De omleidingen gelden van zaterdag 20 uur tot maandag 5 uur.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wilfried Ankaer

    Belachelijk, een autotunnel openen moet door auto's gebeuren.