Radiomakers Tom en Ingrid willen met ‘Iedereen Radio!’ sociale kant van Aalst laten zien

Ingrid en Tom op bezoek bij Akabe.
Tom Bracke Ingrid en Tom op bezoek bij Akabe.
Radiomakers Tom Bracke en Ingrid Daelman willen met hun radioprogramma ‘Iedereen radio!’ de sociale kant van Aalst laten zien. Aalstenaars weten het, hun stad is meer dan carnaval of politiek. Daarom gingen Tom en Ingrid van Goeiedag Radio op bezoek bij zeven organisaties die zich inzetten voor een goed doel.

Tom en Ingrid zeggen allebei fan te zijn van Radio Gaga. “Met onze mobiele radiostudio willen we dezelfde diepmenselijke verhalen vastleggen. We kijken binnen op zeven locaties”, zeggen ze. Zo waren ze te gast bij Akabe, een scoutsgroep voor jongeren en volwassenen met een beperking. Die aflevering wordt uitgezonden nu zondag om 11 uur. De komende weken komen de bezoekjes aan de buurt- en daklozenwerking van vzw Parol, de palliatieve werking van het ASZ, de Aalsterse Jehova Getuigen, Levensvreugde, Leerpunt en Schoonderhage aan de beurt. “In het nieuws gaat het vaak over carnaval of onze politici, wij willen een andere kant van Aalst tonen”, klinkt het.

‘Iedereen Radio!’ is vanaf nu zondag 17 maart om 11 uur elke week te beluisteren via FM 105.1 of via www.goeiedagradio.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.