POLL Fietsveiligheid in Aalst, hoe tevreden bent u?

20190830 Appels Foto Geert De Rycke
Fietsers
Geert De Rycke 20190830 Appels Foto Geert De Rycke Fietsers
Waagt u zich in Aalst met de fiets door het verkeer, of toch maar niet? Aalst zette de voorbije jaren stappen in de goede richting op vlak van fietsinfrastructuur, maar een echte fietsstad is het voorlopig nog niet. Hoe veilig voelt u zich op de weg met uw tweewieler? Wij vragen ons af hoe tevreden de fietsende Aalstenaar is. Vul de 2 vragen in en laat het ons weten!5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Liessens Gustaaf

  Fietspaden ? Zelfs nog geen deftige voetpaden in de deelgemeenten.

 • Andrew Kinder

  Er zijn serieus wat problemen in Aalst. Aan het Tragel kom je vanop de dijk vd Dender ineens in industriegebied zonder een fietspad en serieuze putten in straatkant. Net als de Industrielaan in Erembodegem. De Haring is levensgevaarlijk. Ben daar bijna 2 keer omver gereden. De Zeshoek is een zootje. En waar de nieuwe tunnel ligt, is er een enorm gevaarlijke dode hoek.

 • Imke Gräbner

  Je moet eens proberen om van aan de eendracht tot station te fietsen zonder omgereden te worden ?

 • louis meuleman

  Meuleman Louis Aalst is een van de meest onveilige steden in Vlaanderen voor fietsers overal staan er auto's op het fietspad en voetpad en er word niks aangedaan ik doe jaarlijks ongeveer 12000 km met de fiets en dat zie ik nergens ik moet nog de eerste keer op de ring vanaf de Moorsel baan tot aan de lede baan rijden zonder dat ik op de grote baan moet rijden !!!

 • johny goessens

  Welke fietspaden? Hoe? Waar ? Begin mss eens met de voetpaden !